Waarom zijn onze meubels zo goedkoop?
Tuinmeubeluitverkoop.nl is een echte tuinmeubelen outlet store en verkoopt tuinmeubelen tegen bodemprijzen. Alle tuinmeubelen zijn samples, showroommodellen, b-keuze of uitlopende collectie. Ze zijn vaak niet meer voorzien van de originele verpakking. Over het algemeen zijn de tuinmeubels nog in nieuwstaat. Krasjes en vlekjes kunnen voorkomen. De b-keuze artikelen vertonen kleine cosmetische imperfectheden die constructief geen probleem op zullen leveren. Duidelijke beschadigingen staan aangegeven op onze site. Tuinmeubelen die staan opgesteld dient u, indien nodig, zelf te demonteren.

Contact
Wij zijn te bereiken op info@tuinmeubeluitverkoop.nl  of tijdens kantooruren op 076-572 08 82      
Adres (alleen op afspraak)                       Routebeschrijving
Regenbeemd 42 - Loods D
4825 AT Breda

Openingstijden

Wij werken uitsluitend op afspraak. In de regel bent u welkom op vrijdag tussen 13.00 - 17.00 uur, andere tijden beperkt mogelijk (op afspraak).


Afhalen / bezorgen:
Het is in overleg mogelijk de tuinmeubels te bezorgen tegen een meerprijs. U dient echter wel eerst zelf bij ons langs te komen zodat u weet wat u koopt. We nemen geen tuinmeubelen retour nadat de meubels afgeleverd zijn. We bezorgen tot aan de eerste drempel op de begane grond.  De chauffeur is alleen. Bij grote of zware pakketten dient u zelf mee te helpen.

Verzendkosten per bestelling Nederland € 75,-- /  België €100,--.

Levering op de Waddeneilanden is niet mogelijk.
Levering vind plaats van maandag tm vrijdag tussen 7:30-16:30.

Voor bezorgen gegarandeerd voor of na 12:00 geldt een toeslag van € 18,50.
Na bestelling nemen we contact met u om afhalen/ levering in te plannen.

Betaling:

Betaling alleen contant en gepast.  Pinnen is niet mogelijk.


Garantie & Prijzen:
Op de verkoop van samples, showroommodellen en uitlopende collectie wordt geen garantie gegeven. Mocht u dit wel willen, dan geldt een toeslag van 50% op de prijzen vermeld op deze site. Alle prijzen zijn vaste prijzen inclusief btw. U wordt bij het afhalen van de goederen geadviseerd dekens of beschermingsmateriaal mee te nemen zodat uw meubels tijdens transport niet beschadigen. Deze zijn bij ons niet aanwezig.

U bent uitsluitend op afspraak welkom de tuinmeubelen te bekijken. Sommige tuinmeubelen zijn opgeslagen. U dient daarom van te voren aan te geven waar u in geïnteresseerd bent zodat wij dit voor uw bezoek klaar kunnen zetten.

Contactgegevens

* Verplichte velden